Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu patru morţi şi doi răniţi pe DN2, în Ialomiţa, un elicopter intervine

Accident cu patru morţi şi doi răniţi pe DN2, în Ialomiţa, un elicopter intervine

Patru persoane au murit într-un accident rutier produs în județul Ialomița, în această dimineaţă. 

Accident cu patru morţi şi doi răniţi pe DN2, în Ialomiţa, un elicopter intervine
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2021   •   08:31

Alte două victime sunt rănite și preluate de elicopter. Accidentul a avut loc pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești din Ialomiţa.

Două autoutilitare și un autoturism s-au ciocnit acolo.

În urma impactului au rezultat şase victime, dintre care patru persoane au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă.

Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD.

Traficul este blocat în zona în care a avut loc accidentul.

"În jurul orei 06.45, pompierii militari ialomițeni au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină la un accident rutier produs în urma coliziunii dintre o utilitară şi două autoturisme, pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești în care au fost implicate 6 persoane.

La fața locului s-au deplasat salvatorii din cadrul detașamentului Urziceni cu 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 autospecială de descarcerare, 1autsopecială de stingere și 1 echipaj SMURD. 

Totodată, au mai intervenit și 5 ambulanțe SAJ–Ialomița, 1 ambulanță tip C cu medic aparținând serviciului de ambulanță B-IF și 1 elicopter.

In urma impactului 4 persoane au fost declarate decedate iar 2 au fost transportate la unitățile spitalicești din București", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

VIDEO. Imagini în exclusivitate de la teribilul accident de pe DN2, produs între localitățile Sinești și Movilița, județul Ialomița, și soldat cu trei morți și trei răniți.

Publicată de Podul pe Marţi, 21 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: accident morti Ialomița
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close