x close

Alexandra, adolescenta de 18 ani victimă a accidentului din Dej, a intrat în moarte cerebrală. Părinții au decis prelevarea organelor pentru a salva alte vieți

18 Feb 2020   •   21:03
Alexandra, adolescenta de 18 ani victimă a accidentului din Dej, a intrat în moarte cerebrală. Părinții au decis prelevarea organelor pentru a salva alte vieți foto- actualdecluj

Moartea Alexandrei Burz, o adolescentă de 18 ani din Dej care a fost victima unui grav accident rutier, va salva alte vieți. 

Adolescenta a fost implicată într-un accident îngrozitor în urmă cu câteva zile și a ajuns la spital cu răni grave. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Cluj-Napoca au depus toate eforturile pentru a o salva, însă Alexandra a intrat astăzi în moarte cerebrală. 

În ciuda dramei prin care trece familia fetei, părinții ei au fost de acord cu prelevarea de organe pentru a da și altor persoane șansa la viață, potrivit actualdecluj. 

Alexandra era pasageră într-un autoturism, care s-a izbit vineri seara de un stâlp de pe strada 1 Mai din Dej. Se pare că șoferul, în vârstă de 21 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum. 

Citeşte mai multe despre:

alexandra burz Dej accident
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati