Antena 3 CNN Actualitate Locale Anunțul CNAIR pentru șoferi, după ce Sorin Grindeanu a cerut ca taxa de pod de la Fetești să fie suspendată

Anunțul CNAIR pentru șoferi, după ce Sorin Grindeanu a cerut ca taxa de pod de la Fetești să fie suspendată

CNAIR a transmis un mesaj pentru șoferi, privind taxa de pod de la Fetești, după ce ministrul Transporturilor a cerut că aceasta va fi suspendată.

Anunțul CNAIR pentru șoferi, după ce Sorin Grindeanu a cerut ca taxa de pod de la Fetești să fie suspendată
Sursa foto: Profimedia Images
de Alexandra Axinia    |    11 Mai 2023   •   12:20

După ce ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, miercuri, că taxa de la Fetești ar putea fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea, CNAIR a declarat că taxa rămâne în continuare obligatorie, deoarece pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice. 

Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contraventie).

CNAIR va comunica momentul și perioada în care achitarea taxei de pod de la Fetești va fi suspendată.

Citește și: Taxa de pod de la Feteşti, suspendată până la finalizarea lucrărilor | Anunţul ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunța, miercuri, că taxa de la Fetești ar putea fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea, cel mai probabil până la începutul lunii august.

 

×
Subiecte în articol: taxa Pod Feteşti CNAIR
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close