Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat ameninţă violent o mamă cu un copil la un loc de joacă din Cluj-Napoca

Un bărbat ameninţă violent o mamă cu un copil la un loc de joacă din Cluj-Napoca

Au fost scene de groază la un loc de joacă din Cluj-Napoca. Un individ a început să înjure şi să amenințe o mamă cu un copil în văzul mai multor părinţi şi minori.

Un bărbat ameninţă violent o mamă cu un copil la un loc de joacă din Cluj-Napoca
Sursa foto: ziardecluj.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2021   •   17:16

Incidentul a avut loc în cartierul Mănăștur din judeţul Cluj, acolo unde un bărbat a făcut un scandal monstru la un loc de joacă. Scenele s-au derulat în faţa copiilor şi a părinților prezenți acolo.

Din primele informaţii se pare că cearta ar fi pornit între individ şi o mamă. Conflictul însă a degenerat şi bărbatul a recurs la înjurături şi amenințări la adresa femeii şi a copilului ei.

La un moment dat, un alt bărbat care ţine în braţe un copil mic încearcă să-l oprească pe individ care începe să înjure şi să gesticuleze şi mai violent.

Mama copilului intervine între cei doi când cel mic începe să plângă, îl ia în braţe şi pleacă, în timp ce soţul ei încearcă iar să-l calmeze pe individ, asta în timp ce ceilalți privesc nepăsători tot scandalul.

Potrivit presei locale, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, dar individul nu mai era. IPJ Cluj nu a comentat, deocamdată, incidentul, pentru presa locală.

Atenție! Urmează imagini care conțin limbaj licențios!

×
Subiecte în articol: barbat amenintari loc de joaca Cluj-Napoca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close