Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost atacat de șase câini, pe marginea drumului, în Timiș | Victima a ajuns la spital

Un bărbat a fost atacat de șase câini, pe marginea drumului, în Timiș | Victima a ajuns la spital

Un bărbat de 51 de ani din județul Timiș a ajuns marți la spital după ce a fost atacat de șase câini, pe marginea drumului. Animalele se pare că aparțin unui bărbat de 34 de ani.

Un bărbat a fost atacat de șase câini, pe marginea drumului, în Timiș | Victima a ajuns la spital
Sursa foto: Gettyimages | Alex Potemkin
de Ioana Mircea    |    10 Aug 2022   •   11:09

Un bărbat a fost atacat de șase câini în timp ce mergea între localitățile Lăpușnic și Bara din județul Timiș. Omul în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi.

"Polițiștii au fost sesizați de un bărbat de 51 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe jos între localitățile Lăpușnic și Bara, județul Timiș a fost atacat de șase câini care i-au provocat multiple plăgi la nivelul corpului", potrivit Inspectoratului de Poliție Timiș.

Un alt bărbat l-a ajutat pe acesta să alunge câinii, însă cu toate acestea, victima a fost transportată la spital cu multiple plăgi pe tot corpul, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acei șase câini aparțin unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bara.

Astfel, a fost întocmit un dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, asupra unei persoane.

Se pare că acesta nu este primul caz în care cei șase câini au atacat persoane. Cercetările continuă pentru ca polițiștii să poată stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: judetul timis IPJ Timiș
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close