Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat beat din Vrancea l-a mușcat pe polițistul care încerca să îl imobilizeze. Acesta a fost reținut

Un bărbat beat din Vrancea l-a mușcat pe polițistul care încerca să îl imobilizeze. Acesta a fost reținut

Un bărbat beat din Vrancea a provocat un accident, a fugit de la locul faptei, apoi a vrut să fugă și de polițiști. Aceștia au reușit să îl prindă, dar când voiau să îl imobilizeze, bărbatul l-a mușcat pe unul dintre ei.

Un bărbat beat din Vrancea l-a mușcat pe polițistul care încerca să îl imobilizeze. Acesta a fost reținut
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    09 Iul 2021   •   00:29

Dispeceratul Poliției Municipiului Focșani a fost sesizat, joi seara, cu privire la producerea unui accident soldat cu pagube materiale în municipiul Focșani.

Bărbatul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei, dar a fost identificat rapid de polițiști.

Oamenii legii au încercat să îl legitimeze, dar acesta a demarat în trombă. La aproximativ 1 km, mașina i-a fost blocată.

Din cauza comportamentului agresiv și a faptului că bărbatul nu voia să coopereze, polițiștii au încercat să îl imobilizeze.

”Precizăm că acesta a opus rezistență, adresând injurii și agresându-l fizic, prin mușcătură, pe unul dintre polițiștii care intervenea”, a precizat IPJ Vrancea, potrivit ziare.com.

Agenții de poliție l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest și au descoperit că avea o alcoolemie de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru ultraj, iar cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecatoria Focșani.

Magistrații au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: Vrancea muscat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close