Antena 3 CNN Actualitate Locale Consilier local din Prahova, beat în ședința în care vota proiectele de pe ordinea de zi. Abia reușește să vorbească

Consilier local din Prahova, beat în ședința în care vota proiectele de pe ordinea de zi. Abia reușește să vorbească

Caz halucinant în Prahova. Un consilier local care părea beat criță și abia reușea să vorbească, vota proiectele de pe ordinea de zi a Consiliului Local. Incoerent, bărbatul s-a certat cu colegii și a ieșit de câteva ori din sala. Chiar și așa, nu a fost dat afară de președintele de ședință.

Consilier local din Prahova, beat în ședința în care vota proiectele de pe ordinea de zi. Abia reușește să vorbească
de Mia Lungu    |    30 Iun 2022   •   08:41

Chiar dacă abia reușea să vorbească, președintele de ședință a refuzat să îl dea afară pe consilierul liberal Constantin Ungureanu.

Acuzat de colegi că e băut bine, acesta a părăsit sala de câteva ori. Colegii de partid l-au readus, în cele din urmă, înapoi în sala, chiar în momentul votării. Atunci a ieșit un scandal monstru, iar un consilier USR a sunat la poliție.

Până la sosirea echipajelor, Ungureanu a fost scos din primărie și băgat direct în mașina edilului, sosit de urgență la sediu.

O parte dintre consilieri acuză că președintele a încheiat ședința înainte că toată lumea să voteze. Aceștia susțin că a fost acceptat comportamentul lui Ungureanu doar ca proiectul care prevede cumpărarea unui imobil de 250.000 de euro și transformarea lui într-o grădiniță să fie aprobat.

 

×
Subiecte în articol: consilier local prahova sedinta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close