Antena 3 CNN Actualitate Locale Factura colosală la curent primită de o familie cu contorul stricat. Cu ochii în lacrimi, oamenii sunt nevoiți să stea acum la lumina lumânării

Factura colosală la curent primită de o familie cu contorul stricat. Cu ochii în lacrimi, oamenii sunt nevoiți să stea acum la lumina lumânării

O factură colosală a fost trimisă de o companie de electricitate unei familii din Hunedoara care au avut contorul stricat. Cu tot cu sesizări, problema nu s-a rezolvat. În schimb, angajații companiei s-au grăbit să le taie curentul oamenilor.

de Ioana Mircea    |    02 Mar 2024   •   20:29

O familie din Hunedoara este nevoită să stea la lumina lumânării după ce a refuzat să plătească o factură colosală, stabilită de compania de electricitate, în condițiile în care contorul era stricat. Apartamentul a fost debranșat de la rețeaua electrică.

Oamenii au făcut numeroase sesizări în privința defecțiunii, însă problema nu a fost remediată. În cele din urmă, curentul le-a fost tăiat.

"Am ajuns în anul 2024 să stăm la lumânare. Domnii de la Enel care au intrat și au tăiat curentul au zis ca nu îi interesează că trebuie să plătesc factura", au spus cei din familie.

Familia este disperată şi speră ca situaţia să fie remediată cât mai curând. "Ce să facem? Ne necăjim cum putem atâta vreme să își bată joc de noi", a mărturisit o bătrână în lacrimi.

Oamenii refuza să plătească factura de peste 16.000 de lei, și susțin că de fiecare dată când încearcă să ia legătura cu firma de electricitate, sunt îndrumați spre o conversație cu un robot, așa că acum au apelat la un avocat.

×
Subiecte în articol: factura curent
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close