Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic, cu degajări mari de fum, la o navă de cereale, în Tulcea

Incendiu puternic, cu degajări mari de fum, la o navă de cereale, în Tulcea

Pompierii din județul Tulcea au intervenit, ieri noapte, pentru a stinge un incendiu puternic care a izbucnit la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35.

de Ioana Mircea    |    08 Dec 2023   •   08:29

Incendiul puternic ar fi izbucnit în jurul orei 00:30, la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35 din județul Tulcea, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

Au intervenit de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj al Poliției de Frontieră, un echipaj din cadrul Administrației Fluviale a Dunării de Jos și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. De asemenea, pentru stingerea focului s-a folosit și remorcherul aflat în dotarea AFDJ.

Citește și: Portul Constanţa se pregăteşte de un nou aflux masiv de cereale din Ucraina

Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o încăpere a navei. Pompierii au reușit să lichideze incendiul după aproximativ două ore.

Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări. A ars o încăpere a navei, iar alte cinci au fost afectate, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

S-a stabilit faptul că un scurtcircuit a fost cauza probabilă de producere a incendiului, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: incendiu nava cereale ISU Tulcea
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close