Antena 3 CNN Actualitate Locale Loc de joacă din Galaţi, construit între blocuri, desfiinţat din cauza copiilor care fac gălăgie

Loc de joacă din Galaţi, construit între blocuri, desfiinţat din cauza copiilor care fac gălăgie

Un loc de joacă din Galaţi construit între blocuri a devenit infernul oamenilor care locuiesc în zonă şi care nu mai au linişte de câţiva ani, dar care, acum, au reuşit să obţină în instanţă desfiinţarea acestuia. Mai mult, unii dintre oameni s-au mutat din zonă din cauza copiilor care fac gălăgie de dimineaţă până noaptea târziu.

09 Feb 2024   •   11:00

O invesţie de câteva sute de mii de lei a devenit inutilă, după ce mai mulţi locatari au cerut în instanţă Primăriei Galaţi închiderea unui loc de joacă modern deschis în 2018.

Mai exact, oamenii sunt nemulţumiţi de zgomotul pe care cei mici îl fac atunci când se joacă în parcul construit între blocuri.

Locatarii au reuşit să convingă primăria să închidă locul de joacă pe motiv că cei mici fac gălăgie atunci când se joacă, iar în spaţiul destinat copiilor vor acum să fie amenajată o parcare.

"Este primul parc din municipiul Galaţi care, din păcate, urmează să fie închis din cauza că un grup de opt locatari din zonă s-au declarat deranjaţi de zgomotul pe care îl fac copiii. Au acţionat municipalitatea în instanţă şi au şi câşigat. Astfel, suntem puşi în această situaţie regretabilă şi urmează în cel mai scurt timp să închidem acest parc", a declarat Iuliana Savcencu, administratorul asociaţiei de locatari.

În galeria foto de mai jos puteţi găsi imagini cu locul de joacă din Galaţi ce urmează să fie desfiinţat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Unii dintre oamenii care trăiau în blocurile care înconjoară locul de joacă s-au mutat pe motiv că nu mai suportau zgomotul produs de cei mici in parc.

Loc de joacă din Galaţi închis la cererea oamenilor care locuiesc în apropiere

Oamenii acuză faptul că locul de joacă a fost construit între blocuri, iar zgomotele sunt amplificate, astfel că este gălăgie şi nu se pot odihni nici cu geamurile închise.

"Era jale! Nu poţi să stai nici ziua, nici noapte!", a declarat unul dintre locatarii blocurilor de lângă locul de joacă.

"Majoritatea au semnat pentru desfiinţarea acestui parc. Este un zgomot infernal. Ni s-a sugerat de la primărie să stăm cu geamurile închise, ca să nu se mai audă. Dar, oricum se aude şi cu geamul închis", a precizat o femeie care locuieşte în zonă.

"Ştiţi cum e în gaura asta aici când vin 80 de persoane şi îi rogi la 23.30 să îţi facă oleacă de linişte? Dar sunt persoane care vin târziu, vara când e cald", a explicat un alt bărbat.

Ba chiar a fost chemată şi Politia Locală de mai multe ori pentru a face linişte.

×
Subiecte în articol: Galați loc de joaca Primăria Galaţi
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close