Antena 3 CNN Actualitate Locale Maraton de vaccinare la Caracal, 21 - 23 Mai: 100 de bilete la un spectacol susținut de Horațiu Mălăele pentru vaccinați

Maraton de vaccinare la Caracal, 21 - 23 Mai: 100 de bilete la un spectacol susținut de Horațiu Mălăele pentru vaccinați

Un maraton al vaccinării anti-COVID-19 va avea loc în perioada 21-23 mai la Teatrul Național din Caracal, iar persoanele vaccinate vor putea participa la o tombolă pentru a câștiga un bilet la un spectacol susținut de Horațiu Mălăele.

Maraton de vaccinare la Caracal, 21 - 23 Mai: 100 de bilete la un spectacol susținut de Horațiu Mălăele pentru vaccinați
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    17 Mai 2021   •   20:43

La Maratonul Vaccinarii de la Teatrul National Caracal vor fi disponibile trei fluxuri de vaccinare si peste 5.000 de doze de ser.

La tombola organizată pentru persoanele care se vor vaccina, premiile constau în 100 de bilete gratuite la spectacolul "Sunt un orb", susținut de actorul Horațiu Mălăele la Teatrul National Caracal pe 30 mai.

Maratonul vaccinarii de la Caracal va incepe pe 21 mai, la ora 16.00 si se va incheia pe 23 mai, la 16.00.

„Inițiativa este un simbol al dorinței noastre, a tuturor, de a reveni la viața dinaintea pandemiei, la organizarea și participarea la evenimente culturale, care erau o obișnuință pentru noi toți.

Primăria Caracal a încurajat întotdeauna demersurile de vaccinare a unui număr cât mai mare de cetățeni. În acest sens, încă din a doua jumătate a lunii ianuarie (18 ianuarie 2021), am deschis pentru comunitatea caracaleană primul Centru de vaccinare, în Clădirea Administrativă din parcul „Constantin Poroineanu”. Am început atunci lungul drum spre revenirea la normalitate, la viața noastră dinainte de pandemia de Covid 19. Medici, asistente și registratori s-au înscris într-o cursa în care au fost vaccinate până în prezent peste 16.000 de persoane. Din data de 1 februarie funcționează și o echipă mobilă.”, a transmis Primăria Caracal printr-un comunicat de presă.

 

×
Subiecte în articol: vaccinare maraton COVID-19
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close