Antena 3 CNN Actualitate Locale Un muncitor din Iaşi a murit, după ce zidul unei școli aflată în renovare s-a prăbușit peste el

Un muncitor din Iaşi a murit, după ce zidul unei școli aflată în renovare s-a prăbușit peste el

Incidentul a avut loc vineri în localitatea Vladomira, judeţul Iaşi. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a murit prins într-un şanţ de aproape doi metri adâncime, sub un zid de cărămidă care s-a prăbuşit din clădirea școlii aflată în reabilitare.

Un muncitor din Iaşi a murit, după ce zidul unei școli aflată în renovare s-a prăbușit peste el
Sursa foto: news.ro
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2021   •   17:25

Potrivit presei locale, bărbatul lucra într-un șanț de lângă școală când la un moment dat un colț al clădirii s-a prăbușit peste el.

La fața locului au intervenit 16 salvatori de la ISU Iași, cu trei autospeciale și un echipaj de prim-ajutor, dar și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță.

„Ajunși la locul evenimentului, salvatorii au consolidat peretele, concomitent cu extragerea victimei, bărbat de aproximativ 35 de ani”, a transmis ISU Iași.

Bărbatul a fost dezgropat până la nivelul capului, dar era inconștient şi nu respira. Ulterior, medicii i-au aplicat victimei manevre de resuscitare, însă fără succes fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: muncitor mort zid şcoală
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close