Antena 3 CNN Actualitate Locale "Premiem excelenţa şi geniile" | Primul burger de 6.200 de euro, oferit unei tinere studente, admisă la o prestigioasă universitate din Franţa

"Premiem excelenţa şi geniile" | Primul burger de 6.200 de euro, oferit unei tinere studente, admisă la o prestigioasă universitate din Franţa

Primul burger de 6200 de euro, pregătit de Transylvania Steak House pentru Untold-ul din acest an, a ajuns gratuit la o tânără studentă din Câmpia Turzii.

"Premiem excelenţa şi geniile" | Primul burger de 6.200 de euro, oferit unei tinere studente, admisă la o prestigioasă universitate din Franţa
Sursa foto: turdanews.ro
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2023   •   23:01

Evenimentul a avut loc pe 15 iulie, la finele conferinței de presă la localul deținut de Avram Gal, în Cluj-Napoca.

”Îi mulțumesc public pe această cale tinerei studente Amalia Hategan, pentru acceptarea la prestigioasa universitate Sorbona (Sorbonna, Franța), că ne-a făcut mândri că suntem români. Iar noi premiem excelența și geniile, am decis ca în semn de recunoștință să-i oferim primul burger de 6.200 euro. Felicitări și succes!”, a transmis Avram Gal, liderul social-democraților din Câmpia Turzii, citat de turdanews.net.

@transylvaniasteakhouse

♬ sunet original - Transylvania Steak House

Amalia a absolvit anul acesta la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, profil matematică-informatică.

"În opinia mea, doar munca, Ambiția și perseverenta sunt cheile succesului profesional. Rezultatele nu vor veni peste noapte, deci totul necesită efort și dăruire.”, a spus Amalia Hațegan pentru sursa citată.

Avram Gal, unul dintre liderii PSD din județul Cluj, deține un restaurant de lux în Cluj Napoca, acolo unde a anunțat că va vinde burgeri cu 6.200 de euro. Ideea a fost preluată din SUA, acolo unde un restaurant vinde burgeri cu 6.200 de dolari. Burgerul, numit "Cristiano Ronaldo" are ingrediente exclusiviste și poate fi achiziționat doar cu precomandă.

@transylvaniasteakhouse

Special delivery! ?

♬ original sound - Transylvania Steak House

Cu ocazia lansării, Avram Gal a dresat şi o invitație marelui fotbalist să vină în Cluj pentru a se bucura de produsul care îi poartă numele. 

@transylvaniasteakhouse

♬ sunet original - Transylvania Steak House

 

 

 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close