Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist local, salvator pentru o femeie care intenţiona să-şi pună capăt zilelor în apele râului Argeş

Poliţist local, salvator pentru o femeie care intenţiona să-şi pună capăt zilelor în apele râului Argeş

Un polițist local din Pitești a salvat o femeie din apele râului Argeș. Bătrâna intenționa să își ia viața. Polițiștii erau într-o intersecție din apropiere și au fost alertați de un martor.

Poliţist local, salvator pentru o femeie care intenţiona să-şi pună capăt zilelor în apele râului Argeş
de Mariana Zaharia    |    27 Iun 2023   •   12:25

Totul s-a întâmplat dimineață, în Pitești. La ieșirea din oraș, într-o zonă cu acces spre râul Argeș, femeie a mers și s-a aruncat în apă.

Un martor a văzut totul și i-a alertat pe polițiști. Agenții de la Locală fluidizau traficul într-o intersecție din apropiere alături de colegii lor de la Poliția Română.

Agentul de la Locală a intrat în apă după femeie. Iar colegii lui au preluat-o aproape de mal.

Citeşte şi: ”Bă, coboară jos, bă!” Metoda prin care un jandarm a încercat să convingă un bărbat să coboare de pe un stâlp de înaltă tensiune

Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale și a dus-o la spital.

Femeia are 85 de ani și a spus că voia să își ia viața. Acum este în stare stabilă. Agentul care a salvat-o este și fost sportiv. În trecut, a făcut box de performanță.

"În jurul orei 7:50, un apel prin 112 anunța faptul că o persoană se află în apa râului Argeș. Persoana era aproape acoperită de apă și probabil în incapacitatea de a se mișca.

Imediat, echipaje de la Poliția Națională și Poliția Locală, au ajuns în zona respectivă.

Un polițist local din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente a reușit să o scoată din apă, fiind preluată de un echipaj SMURD”, potrivit PLP Pitești.

Citeşte şi: Accident tragic în Bucegi! Un turist a murit după ce a căzut într-o râpă, la Cota 1400

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În timp ce se aflau în zona Podul Viilor, pentru fluidizarea traficului, alături de reprezentanții Poliției Locale Pitești, agentul șef adjunct Teodorescu Dragoș a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că, o femeie s-ar fi aruncat în apa Râului Argeș, la Podul Viilor.

Imediat, agentul a sunat la 112 și a anunțat evenimentul, deplasându-se, alături de colegul său, agent principal Șerbănescu Radu și polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Pitești, către locul indicat.

Ajunși la fața locului, au observat că femeia se afla la câtiva metri de mal, cu capul deasupra apei, iar unul dintre polițiștii locali a intrat în apă și a adus-o pe femeie către mal.

Având în vedere faptul că la mal apa era plină de vegetație și mâl, iar înaintarea era anevoioasă, a fost ajutat de cei doi polițiști, care au preluat-o pe femeie și au așezat-o într-o poziție de siguranță.

Ulterior, aceștia au transportat-o, pe brațe, pe femeia de 87 de ani, până la ambulanța SMURD, sosită la fața locului”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

×
Subiecte în articol: Argeş femeie salvata râul Argeş
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close