Antena 3 CNN Actualitate Locale Poveste plină de mister în Iași! O fetiță susține că a fost violată și își acuză mama de complicitate

Poveste plină de mister în Iași! O fetiță susține că a fost violată și își acuză mama de complicitate

Poveste plină de mister în Iași! O fetiță susține că a fost violată și își acuză mama de complicitate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Mai 2017   •   13:52

Corina Franiuc, o fetiță de zece ani, din comuna ieșeană Lespezi, susține că mama sa a închiriat-o unui vecin pentru a întreține relații sexuale cu acesta, potrivit bzi.ro.

Marți, când mama ei a fost să o ia de la o prietenă, copila i-a spus că a fost violată de un vecin în vârstă de aproximativ 70 de ani.

Însă se pare că oamenii legi au de-a face cu trei versiuni ale acestei întâmplări. Fata are o variantă, mama o altă versiune, iar vecinul susține altceva.

Surse din cadrul anchetei au relatat că minora ar fi declarat că a fost „închiriată” de mama sa vecinului pentru a întreține relații sexuale cu acesta.

„Fata a spus că eu am primit bani de la vecin, dar nu am primit nimic. Nu știu nimic despre asta. Minte! Nu știu ce vrea să facă. Nu se poate așa ceva!”, a spus mama fetei.

Vecinul acuzat de viol neagă totul, iar analizele făcute arată că minora nu a fost violată.

Până la clarificarea situației, anchetatorii vor să afle dacă totuși aceasta ar fi putut fi supusă la perversiuni sexuale sau ar fi putut asista la scene explicite.

 

×
Subiecte în articol: mister Iași violata fetita
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close