Antena 3 CNN Actualitate Locale Arhiepiscopia Tomisului, atac dur la cei deranjaţi de biserică: "Clopotele trase la concerte nu vă deranjează, ipocriților?"

Arhiepiscopia Tomisului, atac dur la cei deranjaţi de biserică: "Clopotele trase la concerte nu vă deranjează, ipocriților?"

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a lansat critici dure la adresa celor care se plâng de zgomotul făcut de clopote sau slujbele bisericii și îi acuză de ipocrizie.

Arhiepiscopia Tomisului, atac dur la cei deranjaţi de biserică: "Clopotele trase la concerte nu vă deranjează, ipocriților?"
de Claudia Popovici    |    13 Aug 2021   •   19:27

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, reclamă faptul că sistematic biserica primește reclamații de cei care se declarară deranjați de zgomotele clopotelor sau de la slujbele din biserică. Acestora, preotul le adresează o critică dură.

„Clopotele trase la concerte nu vă deranjează, ipocriților? Sistematic, se găsește câte unul să reclame că-l deranjează clopotul sau slujba bisericii lângă care el și-a luat apartament (n-a observat când a cumpărat).

Acu, vreo 4 zile avem concerte la Poarta 1. Deja aud probele din catedrală și din micul nostru studio de radio. Și mă întreb: pe ipocriții deranjați de clopotele bisericii nu-i deranjează clopotele din concerte?

Sau ei urlă așa de tare lângă scenă, cu mâinile în aer, că nu mai se aud nici pe ei", conchide preotul Eugen Tănăsescu.

×
Subiecte în articol: Eugen Tănăsescu clopote biserica
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close