Antena 3 CNN Actualitate Locale Un român s-a trezit peste noapte că are de plată 3.600 de lei la gaze, după ce i-a fost schimbat contorul

Un român s-a trezit peste noapte că are de plată 3.600 de lei la gaze, după ce i-a fost schimbat contorul

Un român s-a trezit peste noapte că are de plată 3.600 de lei după ce i-a fost schimbat contorul de gaze. I s-a comunicat doar că este o problemă la aparat și trebuie înlocuit.

Un român s-a trezit peste noapte că are de plată 3.600 de lei la gaze, după ce i-a fost schimbat contorul
Sursa foto: Getty images / wayra
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2023   •   19:06

Contorul de gaze a fost schimbat de angajații firmei de furnizare gaze, iar clientul a fost informat că aparatul ar fi avut o gaură în dreptul unei cifre, lucru încadrat la furt de gaze.

După schimbarea dispozitivului, clientului i-a fost emisă o factură în valoare de 3.600 de lei și i s-a recomandat să plătească de urgență pentru a evita o eventuală anchetă.

Clientul, cu o vârstă venerabilă, a fost de acord să achite suma impusă, dar familia acestuia a solicitat consultanță de specialitate pentru clarificarea situației.

”Doi angajați ai unui distribuitor de gaze naturale din Moldova se prezintă la un client și îi comunică faptul că este o problemă la contor și trebuie înlocuit. Consumatorul nu întrevede nicio problemă și le dă acceptul, aparatul de măsură fiind la limita de proprietate, spre domeniul public, cu acces din această zonă. La finalul operațiunii oferă clientului două documente: Bon Mișcare Contor și Notă de Constatare", potrivit postării pe Facebook.

Citește și: Facturile la gaze ar urma să scadă foarte curând, după ce prețurile de referință la gaze naturale au ajuns la sub 40 euro/MWh

Bărbatul a făcut publică povestea pe un grup de Facebook, iar opiniile oamenilor sunt diferite:

Unii oameni cred că proprietarul contorului a greșit și că nu are drept la apărare, în timp ce alții consideră că acesta a fost nedreptățit, potrivit Ziare.com

×
Subiecte în articol: contor gaze factură gaze
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close