Antena 3 CNN Actualitate Locale Un şofer beat a scăpat cu viaţă după ce a lovit două capete de pod şi apoi i-a explodat maşina

Un şofer beat a scăpat cu viaţă după ce a lovit două capete de pod şi apoi i-a explodat maşina

Un şofer beat a scăpat cu viaţă după ce și-a condus mașina într-un cap de pod. Scos de acolo, bărbatul a lovit al doilea cap de pod și mașina i-a explodat. S-a întâmplat în localitatea Nușeni, județul Bistrița-Năsăud.

Un şofer beat a scăpat cu viaţă după ce a lovit două capete de pod şi apoi i-a explodat maşina
Sursa foto: captură video youtube.com/ Bistriteanul Tv
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   23:44

Un apel la 112 anunța un incendiu la un autoturism, în localitatea Nușeni. Mai mult, incendiul a fost urmat și de explozie. Flăcările s-au văzut de la kilometri distanță, scrie bistriteanul.ro.

Șoferul a apucat să iasă din mașină la timp, autoturismul luând foc în urma impactului. Mai mult, a și explodat, arzând ca o torță.

Sătenii, pompierii și poliția l-au căutat pe șofer şi l-au găsit la o mică distanță de locul incidentului. Acesta avea doar câteva contuzii, dar a fost transportat la spital.

”Incendiul a fost lichidat, autoturismul care a întrat în coliziune cu un cap de pod a ars aproape în totalitate. În urma recunoaşterii, conducătorul auto a fost găsit în afara părții carosabile, conştient și cooperant. Prezenta leziuni ușoare, a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD și urmează sa fie evacuat la CPU Beclean pentru investigații medicale amănunțite”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Citeşte şi: Accident cu trei tiruri și un autoturism pe șoseaua dintre Brașov și Sighișoara

×
Subiecte în articol: Nuşeni Bistriţa Năsăud accident
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close