Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Oradea, reclamat că ar crește 200 de șobolani în captivitate. Tot el ar fi aruncat şi trei pitoni la gunoi în faţa blocului

Tânăr din Oradea, reclamat că ar crește 200 de șobolani în captivitate. Tot el ar fi aruncat şi trei pitoni la gunoi în faţa blocului

Este alertă în Oradea, după ce un tânăr a fost reclamat că ar crește 200 de șobolani în captivitate, drept hrană pentru șerpi. Apelul vine la scurt timp după ce același tânăr a fost acuzat că a aruncat trei pitoni la tomberonul din faţa blocului.

Tânăr din Oradea, reclamat că ar crește 200 de șobolani în captivitate. Tot el ar fi aruncat şi trei pitoni la gunoi în faţa blocului
Sursa foto: Colaj Pixabay & Pexels
de Claudia Popovici    |    31 Oct 2022   •   21:08

Potrivit presei locale, reclamația a fost făcută de colegul tânărului care refuză să colaboreze cu autorităţile. 

Reamintim că săptămâna trecută trei șerpi au fost găsiți de un orădean care a ieşit să-şi arunce deșeurile la tomberonul din faţa blocului, în cartierul Rogerius.

Bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii locali l-au identificat în scurt timp şi pe proprietarul reptilelor, un tânăr de 22 de ani.

Este vorba despre trei pitoni, între care unul regal, după cum aveau să stabilească poliţiştii locali şi reprezentanții Gărzii de Mediu Bihor sosiți la faţa locului. Atunci tânărul fost amendat, iar șerpii au ajuns la Zoo Oradea.

Acum, Garda de Mediu este iar în alertă după ce colegul tânărului a semnalat faptul că acesta ar creşte 200 de şobolani în captivitate drept hrană pentru șerpii pe care i-ar creşte în altă parte. 

Comisarii bihoreni ai Gărzii de Mediu verifică acum beciurile şi alte locaţii unde tânărul ar fi putut ascunde animalele, mai ales că acesta s-a mutat din locuinţa unde stătea cu chirie şi nici nu mai răspunde la telefon inspectorilor.

„Sunt îngrijorat de astfel de situații, deoarece mâine îi vine cuiva ideea să aducă ouă de șerpi constrictori, de anaconda, de mamba, de orice reptilă.

Și nici nu vreau să mă gândesc dacă tânărul punea vipere la gunoi ce se putea întâmpla.

Lucrez la o propunere legislativă pe care o înaintez domnului prefect pentru a putea controla acest fenomen", a precizat pentru bihon.ro, comisarul șef Șerban Serbescu.

×
Subiecte în articol: pitoni Oradea Garda de mediu sobolani
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close