Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un camion în municipiul Dorohoi. Mecanicul de locomotivă este singurul rănit

Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un camion în municipiul Dorohoi. Mecanicul de locomotivă este singurul rănit

Un tren de persoane a deraiat după ce a lovit un camion în municipiul Dorohoi. Mecanicul de locomotivă este singurul rănit
21 Aug 2019   •   17:57

Update: Trenul care a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion pe raza municipiului Dorohoi transporta aproximativ 30 de persoane, care s-au autoevacuat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

"Singura persoană rănită este mecanicul de locomotivă, care a refuzat transportul la spital", a afirmat Lupu.

Un tren care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion. Accidentul feroviar a avut loc pe raza municipiului Dorohoi, la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră. După impact, camionul, care era încărcat cu cereale, s-a răsturnat pe calea ferată.

"Trenul este deraiat. Nu există pericol de explozie", a precizat Dorina Lupu.

Oficialii ISU au pus la dispoziţia mass-media imaginile cu momentul producerii accidentului, care arată că şoferul camionului, înmatriculat în Tulcea, nu s-a asigurat în momentul în care a ajuns la nivelul căii ferate.

Știre inițială: Un tren care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi a deraiat, miercuri după-amiază, după ce a lovit un camion, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, accidentul feroviar a avut loc pe raza municipiului Dorohoi, la o trecere la nivel cu cale ferată fără barieră. După impact, camionul s-a răsturnat pe calea ferată.

"Trenul este deraiat. Nu există pericol de explozie", a precizat Lupu.

Mecanicul de locomotivă a fost rănit uşor, dar şoferul camionului nu a suferit răni.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tren deraiat
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close