Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, anunț de ultimă oră privind rectificarea bugetară. Când vin banii pentru salarii și facturile restante

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră privind rectificarea bugetară. Când vin banii pentru salarii și facturile restante

Ludovic Orban, anunț de ultimă oră privind rectificarea bugetară. Când vin banii pentru salarii și facturile restante
25 Noi 2019   •   10:32

Rectificarea bugetară ar putea fi adoptată până la finalul acestei săptămâni, dă asigurări Ludovic Orban. Premierul a declarat că ministrul Finanţelor va avea chiar astăzi o discuţie cu toţi miniştrii pentru a pune la punct ultimele detalii ale rectificării.

”Ministrul Finanțelor se va întâlni cu miniștrii pentru forma finală a rectificării. Ulterior, voi avea discuții cu ministrul Finanțelor, probabil mâine, pentru a duce la forma finală rectificare care va fi adoptată la prima ședință de Guvern. Cel mai probabil, săptămâna aceasta. E necesară. Sunt instituții, autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare. (...) Sunt foarte multe care trebuie reparate pe ultima sută de metri. E obligatoriu până la finalul săptămânii să adoptăm rectificarea bugetară”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Surse: Rectificarea bugetară, pe un deficit de aproape 4 la sută. Cine pierde și cine câștigă bani

Întrebat ce se poate aştepta de la această rectificare, Orban a răspuns: "La tot ceea ce nu a făcut PSD prin intermediul bugetului construit pe bani falşi".

"În primul rând, prin această rectificare, vom spune adevărul despre starea bugetului în momentul de faţă", a adăugat Orban.

 

×
Subiecte în articol: rectificare bugetara Ludovic Orban
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close