Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3. nr. 1 în ziua de 23 mai

Antena 3. nr. 1 în ziua de 23 mai

Antena 3. nr. 1 în ziua de 23 mai
24 Mai 2016   •   15:21

In ziua in care Mihai Gadea a moderat cea mai importanta dezbatere electorala live, la care au participat fata in fata Gabriela Firea, Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Daniel Barbu in “marea confruntare pentru Bucuresti”, Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania, atat intreaga zi, cat si in prime time.

Conform Kantar media,  Antena 3 a inregistrat o medie de 8.8% cota de piata pe intreaga zi si 9.1% in intervalul 19-24, cifre care au plasat-o pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri, pe targetul urban 18+.

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania si pe targetul comercial, 18-49, cu medii de 3.1% cota de piata intreaga zi si 2.1% in prime time.

Editia speciala a emisiunii Sinteza Zilei, in care s-au duelat 4 cei mai importanti candidati la Primaria capitalei, a fost urmarita in numar mare de catre romani, dezbaterea moderata de catre Mihai Gadea inregistrand 4.3 puncte de rating si nu mai putin de 10.9 market share, cifre duble fata de urmatorul clasat.
 


Emisiunea a fost, de altfel, cel mai vizionat program al intregii nise de stiri in data de 23 mai, peste 1.600.000 de telespectatori urmarind cel putin un minut editia speciala realizata de catre Mihai Gadea.  

Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban - se pune doar pe scris, nu pe voce


Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

 

×
Subiecte în articol: Antena 3 audiente antena 3
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close