Antena 3 CNN Actualitate Media Bogdan Ota și Nordic Sonata Orchestra, în această seară la Sinteza Zilei

Bogdan Ota și Nordic Sonata Orchestra, în această seară la Sinteza Zilei

Bogdan Ota și Nordic Sonata Orchestra, în această seară la Sinteza Zilei
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Iun 2013   •   13:50

Pe 14 si 15 iunie Bogdan Ota, pianistul care a cucerit Norvegia cu talentul său, va concerta cu orchestra sa, Nordic Sonata în Bucuresti, la Cinema Patria. 

 
Cele două concerte fac parte din turnelul internaţional de promovare a primului său album, "Day of Wrath". Nu întâmplător spectacolul este intitulat "Revelaţia". 
 
"Publicul va pleca total schimbat din aceasă sală de spectacol. Imaginile vor vorbi de la sine, am descris diverse stări sufelteşti, atât în muzică, cât şi în grafică, cu ajutorul specialiştilor din domeniul acesta şi, cum să vă spun, cu toţii am citit undeva, cândva, ceva. Dar vine un anume moment în viaţa noastră când cineva vine şi îţi mai spune acel lucru încă o dată, poate într-un mod mult mai simplu, şi abia atunci ÎNŢELEGI, abia atunci ÎŢI ASUMI ce ai citit şi ai revăzut sau ai auzit de mai multe ori. Acela e momentul tău, când ceva face "click" în sufletul tău şi începi să faci anumite schimbări", a declarat artistul pentru Antena 3. 
 
În seara aceasta, Bogdan şi orchestra sunt invitaţi speciali la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea, de la orele 22:00. Cu această ocazie, Bogdan va face şi dezvăluiri surpriză despre noul material discografic la care lucrează. 
 
Bogdan Ota este unul ditnre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană şi unul dintre artiştii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universităţii de Arte "George Enescu" din Iaşi, artistul român a ajuns extrem de cunoscut şi apreciat în întreaga lume, o dată cu participarea sa la competiţia "Norway Got Talent", în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant. 
 

×
Subiecte în articol: concert Antena 3 Sinteza Zilei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close