Antena 3 CNN Actualitate Media English Today - volumul 1, apare miercuri şi cu Financiarul

English Today - volumul 1, apare miercuri şi cu Financiarul

English Today - volumul 1, apare miercuri şi cu Financiarul
27 Oct 2010   •   09:52

Cursul English Today, distribuit de Saptamana Financiara, nu a ajuns sa acopere intreaga cerere. Este motivul pentru care camapania de invatare a limbii engleze fara profesor a fost redimensionata. Astfel, volumul 3, aparut pe 25 octombrie, a avut un tiraj suplimentar de 20.000 de exemplare, iar volumele 1 si 2 au fost retiparite si vor fi distribuite cu cotidianul Finaciarul pe 27 octombrie, respectiv 3 noiembrie.
Acest demers incearca sa rezolve cererea pentru cursul multimedia English Today si dorinta cursantilor de a intra in concursul organizat in paralel pe www.sfin.ro/englishtoday. Concursul este conceput in asa fel incat pot intra in cursa pentru marile premii si cei ce au ratat startul din 11 octombrie. Concursul are rolul de a evalua cunostintele dobandite de cursanti si, totodata, ofera premii saptamanale. La concursul din prima saptamana s-au inscris 1.500 de concurenti, la cel din saptamana a doua peste 2.000.

O alta solutie de a recupera cursul English Today este achizitionarea abonamentului special English Today, adica un pachet de 22 de volume. La pretul promotional de 300 de lei primesti gratuit acasa toate volumele. Amanunte pe http://www.sfin.ro/site/72/abonamente_speciale_english_today.htm

Reamintim tuturor cursantilor, actuali si viitori, ca prin achizitionarea cursului pot intra in concursul cu premii English Today. Acceseaza  www.sfin.ro/englishtoday , inscrie-te la concurs cu codul de pe DVD si ai sansa sa pleci impreuna cu un prieten o saptamana la Londra si sa dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Daca nu ai norocul sa castigi marele premiu, tot ramai in cursa pentru Premiile GOLD si SILVER. Pana la acordarea acestor premii de la safarsitul cursului, poti castiga saptamanal si alte premii in fiecare zi de luni. |n total, Saptamana Financiara acorda 1472 premii in doar 22 de saptamani!

Intra pe www.sfin.ro/englishtoday si vei putea sa-ti verifici si cunostintele dobandite cu English Today. Un profesor – Teacher - iti raspunde la toate nelamuririle si iti da teste grila saptamanal. Teacher te ajuta sa dai examenul Cambridge sau IELTS!

Premiile English Today
Marele Premiu
O excursie de 2 locuri în Marea Britanie (1 saptamana, 6 nopti de cazare la hotel 3 stele, transport cu avionul dus-intors) si contravaloarea unui examen Cam bridge/ IELTS administrat de British Council.
Premii GOLD
50 de examene Cambridge/IELTS, administrate de British Council.
Premii SILVER
50 de exemplare din Dictionarul Vizual Englez-Român
50 de exemplare din Dictionarul Englez-Roman (Irina Panovf)
Premii saptamânale
ENCICLOPEDIA BRITANICA – 10 seturi a câte 16 volume/saptamâna.
GHID LONDRA – 50 de bucati/saptamâna.

×
Subiecte în articol: Financiarul
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close