Antena 3 CNN Actualitate Media Miliardarul mexican Carlos Slim a investit 40 de milioane de dolari în aplicaţia Shazam

Miliardarul mexican Carlos Slim a investit 40 de milioane de dolari în aplicaţia Shazam

Miliardarul mexican Carlos Slim a investit 40 de milioane de dolari în aplicaţia Shazam
Sursa foto: Foto: thenextweb.com
07 Iul 2013   •   17:10
Operatorul telecom America Movil, controlat de miliardarul mexican Carlos Slim, a investit 40 de milioane de dolari în aplicaţia Shazam, care recunoaşte muzică, potrivit cotidianului britanic Financial Times, citat de Mediafax.
Aplicaţia poate să identifice programul TV urmărit de utilizator şi să livreze conţinut suplimentar şi reclame, a spus Slim.
Shazam va fi preinstalată pe telefoanele vândute de America Movil începând din acest an, extinzând astfel accesul companiei britanice care dezvoltă aplicaţia la milioane de clienţi din America Latină.
"America Latină se va afla acum în centrul atenţiei, la fel ca America de Nord şi Europa de Vest", a declarat preşedintele executiv al Shazam, Andrew Fisher.
Cele două părţi au refuzat să comenteze asupra participaţiei lui Slim, dar o sursă apropiată tranzacţiei a afirmat că investiţia evaluează Shazam la uşor peste 400 de milioane de dolari.
Compania Shazam a anunţat, în trecut, că vizează o listare la o valoare de cel puţin un miliard de dolari, posibil chiar de anul următor.
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close