Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 27 octombrie: Ion Blănculescu: Jeffrey Franks pare venit de pe altă planetă

Revista presei - 27 octombrie: Ion Blănculescu: Jeffrey Franks pare venit de pe altă planetă

Revista presei - 27 octombrie: Ion Blănculescu: Jeffrey Franks pare venit de pe altă planetă
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Oct 2011   •   10:17
Ring: Ion Blănculescu: Jeffrey Franks pare venit de pe altă planetă. Consultantul financiar Ionel Blănculescu consideră că reprezentantul FMI ”este un tip de pe altă planetă". Blănculescu consideră că Franks ar trebui să spună că accentul se va pune în anul 2012 pe relansarea economică, să fie preocupat de ce anume trebuie făcut la nivelul bugetului, astfel încât să încurajăm relansarea economică şi creşterea veniturilor la bugetul de stat. Acesta a adăugat că dacă ar face parte din guvern, ar sesiza FMI-ul în legătură cu acest funcţionar care pur şi simplu a întors spatele noii orientări a FMI.

Ghimpele: Pensionarii ameninţă că dau în judecată Guvernul dacă le vor fi îngheţate pensiile
. Din Ghimpele aflăm că pensionarii sunt pregătiţi să dea în judecată Guvernul dacă pensiile le vor fi îngheţate anul viitor. Această măsură este contrară legislaţiei in vigoare, care prevede că pensiile trebuie majorate in 2012 cu 100% din valoarea inflaţiei şi cu 50% din creşterea salariului mediu brut.

Jurnalul Naţional: Internele, Parchetul şi Justiţia, datoare la INML. Jurnalul Naţional prezintă un o situaţie tipic românească. Ministerul de Interne  şi Ministerul Justiţiei au datorii mari la Institutul National de Medicină Legală, iar legiştii nu pot achita facturile. Este unul dintre motivele pentru care oamenii  implicaţi în diverse accidente au ajuns să plătească din propriul buzunar pentru a-şi putea ridica analizele, de multe ori vitale pentru rezolvarea unor cazuri.

Adevărul: Mihai Găinuşă, prezentator "Cronica Cârcotaşilor": "Mai putem noi să facem umor în momentul ăsta?". Fără prietenul şi colegul de platou Şerban Huidu, la filmările ediţiei speciale a „Cronicii“, Găinuşă n-a mai „cârcotit“, ci a dezbătut soarta emisiunii.

Gândul: Cum te angajezi la Google, compania care primeşte anual un milion de candidaturi. Cititor Gândul: Patru interviuri telefonice de 40 de minute şi un interviu final e patru ore. Compania Google este unul dintre cei mai doriţi angajatori din lume şi sunt foarte puţini cei care reuşesc să treacă de multiplele interviuri pe care le presupune procesul de recrutare. În fiecare an, peste un milion de persoane aplică pentru un job aici, însă numai 6.000 sunt angajaţi.





 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close