Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Plante vindecătoare ce pot fi crescute în casă, într-un vas cu apă, indiferent de anotimp!

Plante vindecătoare ce pot fi crescute în casă, într-un vas cu apă, indiferent de anotimp!

Plantele au proprietăți culinare și medicale extrem de importante. Iată câteva plante pe care le poți crește în casă, indiferent de anotimp, și pentru care nu îți trebuie altceva decât apa fără clor și un vas din sticla colorată, deoarece rădăcinile plantelor trebuie protejate de lumina soarelui.

Plante vindecătoare ce pot fi crescute în casă, într-un vas cu apă, indiferent de anotimp!
Sursa foto: Foto: Pixabay
10 Ian 2020   •   11:38

Iata cele câteva plante ce pot fi crescute in apa:

1. Rozmarin – radacinile acestei plante cresc mai greu, insa odata crescute, se extind imediat. Tine planta in bataia razelor de soare.

2. Salvie– Pune radacinile de salvie in apa, primavara si depoziteaza intr-un loc luminos si bine oxigenat.

3. Menta – Menta ofera acea senzatie de racoare atat pentru piele cat si pentru papilele gustative. Trebuie doar sa pui cateva frunzulite de menta in apa ta.

4. Tarhon – una din aceste 10 plante este tarhonul. Ia cateva ramurele de tarhon, pune-le in apa si aseaza-le la lumina.

5. Patrunjelul – pune cateva bucatele de patrunjel in apa, inainte sa infloreasca. Depoziteaza la lumina.

6. Cimbru – inainte ca acesta sa infloreasca in primavara, ia cateva radacini verzi si pune-le in apa. Rasfira bucatelele pe fundul recipientului si taie din cand in cand radcina plantei, atunci cand incepe sa creasca.

Sursa: Secretele.com.
 

×
Subiecte în articol: plante vindecatoare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close