Antena 3 CNN Actualitate Social Caz șocant în Iași. Doi copii de șase și zece ani au ajuns în comă alcoolică, imediat după ce au plecat de la școala

Caz șocant în Iași. Doi copii de șase și zece ani au ajuns în comă alcoolică, imediat după ce au plecat de la școala

Caz șocant în Iași. Doi copii de șase și zece ani au ajuns în comă alcoolică, imediat după ce au plecat de la școala
14 Noi 2018   •   12:25

Doi fraţi din comuna Țibana, județul Iași, în vârstă de 6 şi 10 ani, au ajuns în comă alcoolică la spital. După terminarea orelor de la școală, copiii s-au oprit, alături de un prieten, la cârciuma din sat unde au băut un pahar cu vin, potrivit martorilor din bar.

Al treilea băiat, de o vârstă aproximativă cu a lor, mai experimentat în secretele paharului, i-a îndemnat să bea împreună cu el vin, la cârciuma din sat, după ce s-au întâlnit în drumul de la școală către casă.Apoi, de teamă să meargă acasă, cei doi frați s-au ascuns în casa unui vecin, acolo unde au fost găsiți – în stare gravă – de tatăl lor, care a sunat imediat la salvare. De altfel, bărbatul plecase să-i caute, îngrijorat că cei mici nu se întorseseră încă de la şcoală, scrie bzi.ro.


Copiii au fost duşi la spital, unde li s-au acordat îngrijiri medicale, iar acum sunt în afara oricărui pericol. Reprezentanţii Protecţiei Copilului s-au autosesizat şi au demarat deja o anchetă.

Acum, Poliţia şi Protecţia Copilului anchetează cazul, vrând să afle şi cum a fost posibil ca minorii să poată cumpăra alcool de la bar. Deși legea interzice vânzarea produselor din tutun şi alcool către minori, copiii au reuşit să-şi ia băutură… fără nicio problemă

×
Subiecte în articol: Iași copii coma alcoolica
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close