Antena 3 CNN Actualitate Social Clipe de groază pentru o copilă din Gorj. Fetița a fost violată de tatăl ei timp de un an. Rudele nu au crezut-o când le-a spus

Clipe de groază pentru o copilă din Gorj. Fetița a fost violată de tatăl ei timp de un an. Rudele nu au crezut-o când le-a spus

Clipe de groază pentru o copilă din Gorj. Fetița a fost violată de tatăl ei timp de un an. Rudele nu au crezut-o când le-a spus
20 Iul 2018   •   18:00

Prin traume de nedescris a trecut o fată de 14 ani din judeţul Gorj care, în ultimul an, a fost violată în mod repetat de tatăl său. Ororile se petreceau în prezenţa fratelui fetei, dar şi a partenerei bărbatului.

De câteva ori, victima şi-a făcut curaj şi le-a povestit rudelor coşmarul prin care trece, însă nimeni nu a luat-o în serios. În cele din urmă, a reuşit să ia legătura cu poliţia şi, pe baza probelor, suspectul a fost reţinut.

Bărbatul este divorţat de mai mult timp, iar fosta soţie este plecată la muncă în Italia. După separare, fata de 14 ani a rămas în grija mamei, care a lăsat-o însă acasă cu bunica, iar băiatul de 13 ani a rămas la tată. Bărbatul avea dreptul dat de instanţă să îşi vadă fata periodic. Doar că atunci când venea în vizită, individul o abuza, scrie stirileprotv.ro.

După ce povestea a ajuns la autorităţi, fata a fost preluată imediat de Direcţia pentru Protecţia Copilului. Şi fratele ei a fost luat în plasament.

Bărbatul de 43 de ani a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore. Vineri, el a ajuns în faţa instanţei, unde procurorii au cerut arestarea lui preventivă.

×
Subiecte în articol: Gorj barbat copila rude
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close