Antena 3 CNN Actualitate Social Construcții care le pun viața în pericol gălățenilor. Sute de balcoane construite ilegal

Construcții care le pun viața în pericol gălățenilor. Sute de balcoane construite ilegal

Construcții care le pun viața în pericol gălățenilor. Sute de balcoane construite ilegal
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
19 Apr 2017   •   15:32

Blocurile din Galați se pare că nu sunt construite cu foarte mult simț de răspundere. În oraș există peste 200 de scări de bloc la care s-a construit, fără a exista vreo autorizaţie, cel puţin un balcon suspendat, care este gata să cadă oricând, potrivit adevarul.ro.

Mai grav este faptul că autorităţile n-au luat nicio măsură, deşi unele dintre aceste „balcoane” sunt acolo de mai bine de două decenii. De altfel, Primăria Galaţi recunoaşte că există o problemă, însă că, deocamdată, se află la faza constatării că ceea ce s-a făcut este ilegal.

„Dacă vă uitaţi atent, veţi vedea că la baza balcoanelor aplicate pe faţadele blocurilor - care n-au avut aşa ceva din proiect - se află nişte bare metalice. Seamănă cu suporturile pentru aparatele de aer condiţionat. Ei bine, aceste bare au fost montate prin străpungerea peretului exterior, ele fiind apoi fixate în interior, prin sudarea unui opritor metalic”, a explicat inginerul Mihai Popa.

Pe de altă parte, proprietarii apartamentelor extinse ilegal, aceștia nici măcar nu vor să discute despre riscurile la care se supun.

 

×
Subiecte în articol: constructii Galați ilegal
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close