Antena 3 Actualitate Social Oana Pellea, către actrița Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită: "Trebuie să dea nume"

Oana Pellea, către actrița Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită: "Trebuie să dea nume"

de Alexandra Dima    |    07 Mai 2022   •   11:53
Oana Pellea, către actrița Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită: "Trebuie să dea nume"
Sursa foto: Hepta

Declaraţiile Vioricăi Vodă pe scena Galei Premiilor Gopo continuă să facă valuri. Iar actriţa Oana pelea ia, rândul ei, atitudine.

Aflată pe scena Premiilor Gopo cu ocazia aniversării a 20 de ani de lansarea filmului Filantropica, în regia lui Nae Caranfil, actrița Viorica Vodă a vorbit publicului despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică și în lumea teatrului din România, după rolul său din Filantropica.

Actrița a refuzat să spună vreun nume, dar este provocată de Oana Pellea să dea în vileag hărțuitorii, dacă are curaj să meargă până la capăt cu dezvăluirile.

„Cum se numește această actriță? Te întreb pentru că nu înțeleg de ce nu se merge până la capăt în declarații. Cu nume. Și în declarațiile de la Gopo … așteptăm nume …Oamenii trebuie să fie responsabilizați, trebuie să-și asume faptele și să răspundă pentru ele. Altfel, rămâne o declarație în gol și atât! Doamna Viorica Vodă trebuie să dea nume…chiar dacă ar face-o după 20 de ani…', a replicat Oana Pellea.

Viorica Vodă, noi declaraţii despre abuzurile de pe platourile de filmare: "Un regizor mi-a smuls sutienul"

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close