Antena 3 CNN Actualitate Social VOUCHERE DE VACANȚĂ. Proiect de lege și pentru angajații de la privat

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Proiect de lege și pentru angajații de la privat

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Proiect de lege și pentru angajații de la privat
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
23 Feb 2019   •   17:40

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Angajaţii din sectorul privat ar putea să primească vouchere de vacanță în aceleaşi condiţii ca şi bugetarii. Potrivit unei iniţiative a senatorilor Cătălin Toma și Ion Ștefan, contravaloarea voucherelor ar urma să fie dedusă din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv impozitul pe profit.

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Inițiativa aparține senatorilor PNL, Cătălin Toma și Ion Ștefan, și are ca scop stimularea angajaților concomitent cu dezvoltarea sectorului turistic național, potrivit dcnews.ro.

VOUCHERE DE VACANȚĂ.  „Alături de senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma, am inițiat și depus joi, 21 februarie, la Camera Deputaților, un proiect de lege privind acordarea voucherelor de vacanță în mediul privat. Propunerea noastră, susținută și de colegii din PNL, prevede acordarea voucherelor de vacanță în valoare de 1.450 lei/an/persoană, pentru angajații din mediul privat, care să fie deduse din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv din impozitul pe profit”, a transmis deputatul Ion Ştefan.

VOUCHERE DE VACANȚĂ. Până acum voucherele de vacanță au fost acordate doar angajaților de la stat. Aceștia vor primi tichete de 1.450 lei, ce vor fi acordate angajaților din sectorul public atât în 2019 cât și în 2020. 

×
Subiecte în articol: vouchere de vacanţa
Parteneri
Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close