Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante. Ultimele informații în cazul bebelușilor găsiţi morţi în frigider

Dezvăluiri șocante. Ultimele informații în cazul bebelușilor găsiţi morţi în frigider

Dezvăluiri șocante. Ultimele informații în cazul bebelușilor găsiţi morţi în frigider
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    16 Mar 2016   •   12:06

Tatăl celor doi gemeni găsiţi morţi în frigider a fost reţinut. Acesta este cercetat pentru omor - asupra soției, nu asupra copiilor.

Procurorii susțin că prin faptul că a sunat prea târziu la 112 a provocat moartea soţiei.

O femeie de 40 ani din Galați a murit duminică seara, după ce a născut doi gemeni, care au fost găsiți la rândul lor decedați într-un sac menajer băgat în frigider. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

„Am fost solicitați pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență unei paciente anunțate inițial ca fiind inconștientă. Când am ajuns la fața locului, am constatat că pacienta era în stop cardio-respirator și am început manevrele de resuscitare. Din păcate, a decedat. Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu cîteva ore. Am solicitat să consultăm și nou-născuții, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer și ni l-a prezentat. La un prim consult am constat că cei doi nou-născuți erau decedați, aceștia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. După o primă cercetare și verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violență. Ne facem să ne gândim la ipoteza unei morți de cauză medicală, o complicație a nașterii nesupravegheate”, a precizat Liciu Călin, medic la SMURD Galați.

Citește și:

Gemenele de la Galați, găsite decedate într-un frigider, au avut o moarte cruntă. Ce spun anchetatorii despre moartea mamei

 

 

×
Subiecte în articol: frigider omor
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close