Antena 3 CNN Actualitate Tehnologia, bat-o vina. Consilierii judeţeni din Gorj, învinşi de tablete. Au vrut să înlocuiască hârtiile cu gadgeturi moderne, dar n-au ştiut să le folosească

Tehnologia, bat-o vina. Consilierii judeţeni din Gorj, învinşi de tablete. Au vrut să înlocuiască hârtiile cu gadgeturi moderne, dar n-au ştiut să le folosească

de O.P.    |    24 Iul 2014   •   06:09

 Şi-au luat tablete ca să facă economie de hârtie, însă tehnologia modernă le-a dat bătăi de cap. Consilierii judeţeni din Gorj s-au trezit cu aparatele în braţe în locul stufoaselor dosare cu proiectele de hotărâri care urmau să fie aprobate.

Mulţi, însă, le-au ţinut la şedinţă în genţi şi au preferat tot variantele proiectelor pe hârtie.

Consilierii judeţeni din Gorj au avut de furcă la prima şedinţă la care au trebuit să lucreze cu tabletele - nu toţi s-au descurcat cu tehnologia de ultimă generaţie.

Alţii, mai norocoşi, ştiau deja să folosească tabletele.

Au fost şi consilieri care s-au oferit, contra cost, să-i înveţe pe colegii lor fără experienţă să folosească tabletele pentru studiul proiectelor de hotărîre.

Consiliul Judeţean Gorj a plătit peste 40.000 de lei pentru achiziţia celor 33 de tablete care vor fi folosite la şedinţe. Aleşii locali vor avea şi serviciile de internet decontate, aşa că la şedinţa următoare, toţi consilierii vor trebui să se descurce doar cu tabletele pentru proiectele de hotărâre.

×
Parteneri
Puhoi de lume la icoana care plânge cu mir, la Buzău
x close