Antena 3 CNN Actualitate Omagii emoţionante pentru Victor Socaciu, depus marţi la Sala Palatului

Omagii emoţionante pentru Victor Socaciu, depus marţi la Sala Palatului

Trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu fost depus, marţi, în foaierul Sălii Palatului. Cei care l-au iubit şi vor să-i aducă un ultim omagiu, pot veni aici până la ora 21:00, pentru un moment de recupelegere.

Omagii emoţionante pentru Victor Socaciu, depus marţi la Sala Palatului
de Raluca Bîrcă    |    28 Dec 2021   •   13:23

Cântăreţul şi compozitorul Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. 

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt aşteptaţ marţi, 28 decembrie, de la ora 10.00, în foaierul Sălii Palatului!”, a anunţat pe Facebook fiica sa, Ana-Maria Socaciu. 

Şi Victoraş Socaciu, fiul cel mai mic al artistului, din căsnicia cu Marina Almăşan, a ajuns marţi la Sala Palatului pentru a-şi lua rămas bun de la tatăl său. 

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face şi mâine, la Palatul Parlamentului, între orele 12:00 şi 14:00, în foaierul din faţa intrării C1, accesul făcându-se pe baza certificatului verde.

Amintim că Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012. A ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi de membru în Comisiile permanente comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi cea a Revoluţionarilor din Decembrie 1989. 

În 2018 a fost numit consul la Montreal.

Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. 

Victor Socaciu a fost internat de urgență la spital unde a stat 3 săptămâni, în aprilie 2021, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Artistul avea probleme grave de sănătate de natură renală, după ce a suferit un transplant acum ceva timp. În aprilie 2021, Victor Socaciu a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 și a fost internat în spital timp de 3 săptămâni. Reamintim că fostul parlamentar suferă de diabet.

Nicu Alifantis, mesaj după moartea lui Victor Socaciu: ”În momentele astea ai un sentiment de revoltă”

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close