Antena 3 CNN Actualitate Viceprimarul Capitalei dă vina pe Mircea Sandu pentru declaraţiile şocante făcute imediat după moartea copilului sfâşiat de câini

Viceprimarul Capitalei dă vina pe Mircea Sandu pentru declaraţiile şocante făcute imediat după moartea copilului sfâşiat de câini

Viceprimarul Capitalei dă vina pe Mircea Sandu pentru declaraţiile şocante făcute imediat după moartea copilului sfâşiat de câini
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Sep 2013   •   18:44

Viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, dă vina pe Mircea Sandu pentru declaraţiile şocante făcute imediat după ce copilul de patru ani a fost ucis de câini.

Viceprimarul neagă că el ar fi zis că va trimite câinii spre stadionul Dinamo, ca să nu muşte vreun spectator de la meciul România-Ungaria.

Cel care ar fi făcut aceste declaraţii ar fi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu. 

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, că Primăria a luat toate măsurile pentru buna organizare a partidei România-Ungaria, precizând în glumă că şi problema câinilor comunitari a fost rezolvată, aceştia fiind "mutaţi la Stadionul Dinamo".

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close