Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 INCIDENTE LA VOT în Dâmbovița. PSD a sesizat Poliția

INCIDENTE LA VOT în Dâmbovița. PSD a sesizat Poliția

INCIDENTE LA VOT în Dâmbovița. PSD a sesizat Poliția
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Iun 2016   •   14:53

INCIDENTE LA VOT. PSD Dâmboviţa a anunţat, duminică, printr-un comunicat de presă, că a sesizat Poliţia cu privire la faptul că un candidat PNL din Ulmi împreună cu mai multe persoane patrulează prin faţa secţiilor de votare, ameninţă şi influenţează alegătorii, scrie Agerpres.

„Partidul Social Democrat a formulat sesizare către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa solicitând măsuri imediate pentru evitarea săvârşirii de contravenţii şi infracţiuni electorale pe raza comunei Ulmi. Numitul Tiţa Bogdan (candidat PNL la funcţia de primar al localităţii Ulmi - n.r.), împreună cu un număr de circa 20 de persoane, patrulează prin faţa secţiilor de votare de pe raza comunei şi, prin ameninţări repetate, încearcă influenţarea persoanelor care se deplasează spre secţiile de vot. Am solicitat să se procedeze la constatarea infracţiunilor electorale prevăzute de Titlul IX Cod Penal (art. 385 - art. 391) cu consecinţa evidentă a fraudării rezultatului alegerilor locale”, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa au confirmat că s-a depus sesizare, menţionând că în acest caz se efectuează cercetări.

Dacă aţi fost martorul unui incident care încalcă legea electorală, într-o secţie de vot sau în apropierea ei, vă invităm să ne scrieţi şi să ne trimiteţi imagini pe adresa de e-mail [email protected].

Colegii noştri vor lua legătura cu dumneavoastră şi vor sesiza mai departe autorităţile competente.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close