Antena 3 CNN Actualitate Locale A rămas cu handicap după un accident, trăia din mila vecinilor, iar decizia de pensionare nu mai venea. Gestul dramatic la care a recurs un bărbat din Oradea

A rămas cu handicap după un accident, trăia din mila vecinilor, iar decizia de pensionare nu mai venea. Gestul dramatic la care a recurs un bărbat din Oradea

Un bărbat de 61 de ani, din Oradea, a fost găsit spânzurat vineri, în baia locuinţei sale, din primele informaţii fiind vorba de o sinucidere.

de M.Z.    |   

În casă bărbatului, a fost găsit şi un bilet de adio, în care este descrisă situaţia disperată în care ajunsese. Omul rămăsese cu un handicap locomotor în urma unui accident rutier, se deplasa doar cu cadrul metalic şi aştepta de luni de zile decizia de pensionare, potrivit ebihoreanul.ro.

De asemenea, după cum este scris în bilet, bărbatul rămăsese fără bani, fără hrană şi utilităţi în casă, astfel că trăia din mila apropiaţilor. 

Potrivit Poliţiei, în urma necropsiei, nu s-au găsit urme de violenţă pe corpul bărbatului şi nu sunt nici suspiciuni de omor.
 

Subiecte în articol: sinucidere handicap pensie Oradea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor