Antena 3 CNN Actualitate Daniel Zamfir, fostul lider al senatorilor ALDE, s-a înscris în PSD: „Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră”

Daniel Zamfir, fostul lider al senatorilor ALDE, s-a înscris în PSD: „Am decis să ne unim forțele pentru cauza noastră”

Daniel Zamfir, preşedinte al Comisiei economice din Senat, s-a înscris miercuri în Partidul Social Democrat - filiala sectorului 3, după ce a activat, din septembrie 2019, ca senator independent, afiliat grupului PSD.

„Am decis sa ne unim fortele pentru cauza noastra! Daca lipseste cineva din poza acum, sa fiti siguri ca vom fi impreuna! Va astept la un live, diseara la ora”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook, alături de fotografia în care apare cu primarul general Gabriela Firea.

Primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe pagina sa de Facebook i-a urat ”bine ai venit”, subliind că este „un parlamentar onest, care a muncit în folosul oamenilor”.

„Bine ai venit, Daniel Zamfir ! Un parlamentar onest, care a muncit din prima zi de mandat în folosul oamenilor !", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citește Și Gabriela Firea: Susţin legea propusă de senatorul Zamfir privind aprobarea împrumuturilor Ministerului de Finanţe în Parlament

Subiecte în articol: Daniel Zamfir ALDE PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi