Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Haos și disperare pe aeroporturile din Marea Britanie, unde numeroși români au rămas blocați după ce zborurile au fost anulate | Gestul extrem al unui român

Haos și disperare pe aeroporturile din Marea Britanie, unde numeroși români au rămas blocați după ce zborurile au fost anulate | Gestul extrem al unui român

Vremea rea și companiile aviatice s-au jucat cu nervii românilor din Marea Britanie care voiau să vină acasă de sărbători.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din cauza zăpezii și a ceții, zborurile spre România au fost anulate.

După ore întregi de așteptare, unii au cedat nervos.

Situația a fost agravată și de explicațiile vagi oferite de companiile aeriene cu privire la situația curselor spre și dinspre România.

Român pe aeroportul Luton: "Rup tot. Vreau să zbor!"

"Rup tot. Vreau să zbor! Vreau să călătoresc! Ani lumină să ajungi cine sunt eu, mă! Ani lumină!"

Așa a reacționat un român pe aeroportul Luton. În cele din urmă, el și-a rupt doar pașaportul, exasperat că a rămas blocat pe teritoriul britanic pentru o perioadă neprecizată.

"A fost un weekend de coșmar în Regatul Unit. Au fost înregistrate -15 grade Celsius în Scoția iar la Londra ninge. Unul dintre aeroporturile londoneze, Stansted, și-a suspendat toate zborurile. Sunt multe zboruri către România de pe acel aeroport. Și la Luton este haos: de ore întregi, avioanele nu au mai decolat. Pista este acoperită de zăpadă și se lucrează pentru deszăpezirea ei", a transmis Mircea Maier, corespondentul Antena 3 CNN la Londra.

Şi pe aeroporturile din România au dominat tensiunile și nervozitatea.

La Cluj Napoca, sute de oameni și-au așteptat toată noaptea rudele care trebuiau să ajungă din Marea Britanie.

Și ei au acuzat comunicarea deficitară a companiilor aviatice.

Din cauza valului de frig din Europa, care a determinat anularea a numeroase zboruri, oamenii au fost nevoiți să meargă cu autocarele sau să își anuleze vacanțele.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară