Antena 3 CNN Sport Tenis Imagini surprinzătoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill să renunțe - FOTO

Imagini surprinzătoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill să renunțe - FOTO

Simona Halep a apărut într-un pictorial inedit, realizat chiar înainte de Roland Garros. Pentru cei obișnuiți s-o vadă pe Simona doar concentrată pe terenul de tenis, imaginile cu finalista de anul acesta în rochii elegante și pe tocuri ar putea fi surprinzătoare, potrivit click.ro.

Simona a declarat pentru ediția în limba română a revistei Harper’s Bazaar că iubește rochiile și bijuteriile.

„Atunci când merg la party-uri sau la evenimente, mă îmbrac elegant. Îmi plac pantofii cu toc și-mi plac rochiile”, a spus Simona.

Adeptă a stilului sport, Simona recunoaște că ține la hainele pe catre le alege și nu le schimbă în funcție de capriciile modei.

E lucru știut că Darren Cahill i-a dat un avertisment Simonei renunțând s-o mai antreneze după turneul de la Miami, când jucătoarea noastră s-a lăsat dominată de emoțiile negative pe teren, cedând în fața adeversarei fără luptă. După Miami a început renașterea Simonei, din punctul de vedere al atitudinii pe teren, schimbare care l-a adus înapoi pe Cahill și i-a adus o evoluție excepțională în turneele pe zgură, cu un titlu la Madrid, finală la Roland Garros și Roma și semifinală la Stuttgart.

Urmăriți aici imaginile inedite cu Simona Halep.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere