Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante. Ultimele informații în cazul bebelușilor găsiţi morţi în frigider

Dezvăluiri șocante. Ultimele informații în cazul bebelușilor găsiţi morţi în frigider

de S.T.    |   

Tatăl celor doi gemeni găsiţi morţi în frigider a fost reţinut. Acesta este cercetat pentru omor - asupra soției, nu asupra copiilor.

Procurorii susțin că prin faptul că a sunat prea târziu la 112 a provocat moartea soţiei.

O femeie de 40 ani din Galați a murit duminică seara, după ce a născut doi gemeni, care au fost găsiți la rândul lor decedați într-un sac menajer băgat în frigider. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

„Am fost solicitați pentru a acorda îngrijiri medicale de urgență unei paciente anunțate inițial ca fiind inconștientă. Când am ajuns la fața locului, am constatat că pacienta era în stop cardio-respirator și am început manevrele de resuscitare. Din păcate, a decedat. Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu cîteva ore. Am solicitat să consultăm și nou-născuții, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer și ni l-a prezentat. La un prim consult am constat că cei doi nou-născuți erau decedați, aceștia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. După o primă cercetare și verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violență. Ne facem să ne gândim la ipoteza unei morți de cauză medicală, o complicație a nașterii nesupravegheate”, a precizat Liciu Călin, medic la SMURD Galați.

Citește și:

Gemenele de la Galați, găsite decedate într-un frigider, au avut o moarte cruntă. Ce spun anchetatorii despre moartea mamei

 

 

Subiecte în articol: frigider omor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște