Antena 3 CNN Campanii Income Challenge Income Challenge. Episodul III: Cum să ajungi pe culmile succesului şi să rămâi acolo

Income Challenge. Episodul III: Cum să ajungi pe culmile succesului şi să rămâi acolo

Income Challenge. Episodul III: Cum să ajungi pe culmile succesului şi să rămâi acolo
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2013   •   14:31
Ca orice spatiu al extremelor si mediul de business romanesc e plin de neprevazut si de foarte multe ori e destul de usor sa cazi din inaltul cerului. La fel de uşor poţi ajunge cu capul în nori, crezand ca tot ce zboara iti poate aduce profit imediat.
 
Niciodată un antreprenor nu va reuşi întotdeauna, trebuie să se dea şi cu capul de pereţi şi să se trezească uneori şi cu buzunarele întoarse goale. 
 
Niciun alt sport nu ilustreaza mai bine decat pilotajul acrobatic extrem, importanta autocontrolului si disponibilitatea de a-ti asuma riscuri.
 
La fel ca si in sportul extrem si in business, mai ales in vremuri dificile, linia rosie dintre succes si nereusita este foarte fragilă iar spatiul pentru marja de eroare e practic inexistent. Orice nesiguranta sau sovaiala necontrolata la timp poate duce la esec.
 
Necunoscutul este peste tot, important e insa sa stii ca nu ai cum sa mergi mai departe altfel decat pregatit sa il infrunti.
 

×
Subiecte în articol: succes pilot Income Challenge
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close