Antena 3 CNN Coronavirus Șeful unui post de poliție din Olt a murit de coronavirus. Este primul polițist care a murit din cauza COVID-19

Șeful unui post de poliție din Olt a murit de coronavirus. Este primul polițist care a murit din cauza COVID-19

Alexandru Gibea, șeful Postului de Poliție Ipotești, Secția 4 Poliție Rurală Coteana din cadul IPJ Olt, în vârstă de 49 ani, a murit din cauza noului coronavirus.

Șeful unui post de poliție din Olt a murit de coronavirus. Este primul polițist care a murit din cauza COVID-19
Sursa foto: Hepta
14 Iun 2020   •   16:00

A fost internat pe 28 mai la Spitalul Slatina, iar pe 30 mai a fost transferat la Spitalul Caracal. Săptămâna trecută el a fost transferat la Bucureşti după ce  starea de sănătate s-a înrăutățit, fiind transportat la Institutul Național de Boli Infecțioase„Matei Balș” la Terapie Intensivă.

Bărbatul fusese confirmat cu noul coronavirus alături de ajutorul său, iar la o zi distanţă, a fost testat pozitiv şi un alt coleg din cadrul Postului de Poliție Brebeni, cu  care efectuase acţiuni comune. Ulterior, a fost confirmată cu coronavirus şi soţia și fiica acestuia, cât și soția ajutorului şefului de post din Ipoteşti, scrie sindicateuropol.ro.

Pe lângă gradul mare de expunere, polițiștii nu au fost luați în seamă pentru acordarea ”stimulentului de risc” alături de celelalte categorii aflate în prima linie.

×
Subiecte în articol: coronavirus Olt
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close