Antena 3 CNN Economic Auto 60.000 de maşini noi pot fi achiziţionate prin programul Rabla

60.000 de maşini noi pot fi achiziţionate prin programul Rabla

60.000 de maşini noi pot fi achiziţionate prin programul Rabla
Sursa foto: Masini
28 Feb 2009   •   19:52

Proprietarii maşinilor vechi vor putea merge începând de luni la dealerii auto pentru a cumpăra o maşină nouă prin programul ?Rabla?. Numărul maşinilor încrise în program a crescut faţă de anul trecut, iar prima de casare s-a majorat. În plus, anul acesta în program intră autoturismele mai vechi de zece ani după ce, până acum, erau casate doar maşini cu 12 ani vechime sau mai mult.
60.000 de români şi-ar putea cumpăra în acest an o maşină nouă prin programul Rabla, cu 20.000 mai mult decât anul trecut. Statul vrea să ajute piaţa auto chiar dacă anul trecut au rămas 10.000 de maşini din program nevândute. Prima de casare a fost majorată, în 2009, la 3.800 de lei. Anul acesta pentru prima dată programul Rabla vine să repare ceea ce s-a întâmplat anul trecut când au intrat în ţară foarte multe maşini vechi.
Cumpărătorii care intră în programul ?Rabla? trebuie prezinte un dosar care să conţină o cerere de scoatere din circulaţie a maşinii vechi şi un contract de cumpărare a unui vehicul nou, din rândul firmelor înscrise în acest program.
Antena 3

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close