Antena 3 CNN Economic Auto Accident în lanţ, provocat de un şofer beat la Târgu Mureş: 5 maşini, avariate şi o rănită

Accident în lanţ, provocat de un şofer beat la Târgu Mureş: 5 maşini, avariate şi o rănită

Accident în lanţ, provocat de un şofer beat la Târgu Mureş: 5 maşini, avariate şi o rănită
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iul 2012   •   19:05

Şase maşini au fost implicate, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, într-un accident în lanţ petrecut în zona unui complex comercial din cartierul "Tudor Vladimirescu", din Târgu Mureş, în urma acestuia o femeie fiind transportată la SMURD, informează Mediafax.
   
Şeful Poliţiei Rutiere Mureş, Lucian Archiudean, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism Ford Tranzit, aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului şi a acroşat, pe aceeaşi direcţie de mers, cinci autoturisme, din care unul se afla în mers, iar celelalte patru erau parcate.
   
Accidentul în lanţ s-a produs în zona unui complex comercial din cartierul "Tudor Vladimirescu" din Târgu Mureş, iar în urma acestuia o femeie aflată în prima maşină care a fost acroşată a fost transportată la SMURD Târgu Mureş, a arătat Archiudean.
   
"Şoferul avea o alcoolemie de 0,81 miligrame la litru de alcool pur în aerul expirat. După ce a pierdut controlul direcţiei, a acroşat un autoturism în mers, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, fiind proiectat în patru autovehicule oprite regulamentar pe aceeaşi parte, dreaptă, a drumului. O  femeie din maşina în mers care a fost acroşată prima a fost transportată la SMURD Mureş pentru investigaţii, dar se pare că are leziuni minore", a spus Archiudean.
   
Potrivit acestuia, şoferul se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate şi eventual pentru vătămare corporală, în funcţie de starea femeii lovite.
 

×
Subiecte în articol: sofer beat
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close