Antena 3 CNN Economic Auto Accidente şi tamponări pe Autostrada Bucureşti ? Piteşti, din cauza ninsorilor

Accidente şi tamponări pe Autostrada Bucureşti ? Piteşti, din cauza ninsorilor

Accidente şi tamponări pe Autostrada Bucureşti ? Piteşti, din cauza ninsorilor
Sursa foto: Autostrada A1
14 Mar 2009   •   15:45

12 autoturisme au fost implicate în accidente şi tamponări pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, din cauza vremii. A nins din abundenţă şi acolo şi pe Valea Prahovei. Zăpada a creat probleme pe Autostrada Bucureşti ? Piteşti, chiar de la primele ore ale dimineţii. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza carosabilului alunecos.


"Pasagera din dreapta şoferului, care este mama bărbatului, a fost rănită grav şi a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iar conducătorul auto a suferit răni care nu au necesitat internarea. Traficul rutier nu a fost blocat din cauza accidentului", a declarat comisar şef Emilian Buican, şeful Poliţiei Rutiere A1, citat de Mediafax


Şi la Braşov s-a circulat în condiţii dificile. Niciun utilaj de deszăpezire nu a ieşit în trafic pentru a curăţa carosabilul. Probleme au fost şi în judeţul Cluj, unde sute de maşini au rămas blocate, din cauza ninsorii căzute vineri seară pe drumul care leagă Cluj-Napoca de Turda.


Meteorologii avertizează că ninsori sunt aşteptate şi în intervalul următor.


Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close