Antena 3 CNN Economic Auto Anunţul BOMBĂ făcut de Dacia. "Ne pregătim pentru o NOUĂ lansare!" Maşina asta va fi accesibilă pentru toţi

Anunţul BOMBĂ făcut de Dacia. "Ne pregătim pentru o NOUĂ lansare!" Maşina asta va fi accesibilă pentru toţi

Anunţul BOMBĂ făcut de Dacia. "Ne pregătim pentru o NOUĂ lansare!" Maşina asta va fi accesibilă pentru toţi
de O.P.    |    06 Dec 2012   •   10:54

După lansarea noului Logan, Dacia se pregăteşte pentru o nouă lovitură pe piaţa auto din Europa. Mai mult, au ca ţintă o ţară importantă din UE, în care vor să se extindă.

Anunţul a fost făcut de şeful Renault, Thierry Sybord, pentru site-ul autoexpress unde a povestit despre planurile sale pentru viitorul apropiat. Sybord a declarat: "Ne pregătim să începem de la anul producţia pentru o maşina sport low cost. Cred că asta ne lipseşte. O maşină sport, uşor de condus, accesibilă ca preţ, dar care nu neapărat trebuie să fie puternică".

Acesta a declarat că Dacia sport va fi asemănătoare cu conceptul Alpine de la Renault, însă va fi mult mai ieftină.

Mai mult, şeful Renault a declarat că vrea să îşi extindă afacerea în Marea Britanie, iar maşinile Dacia Sandero, Logan sau Stepway vor suferi mici modificări - specifice englezilor (volanul pe dreapta), astfel, că ţinta lor pentru viitorul apropiat în Marea Britanie este să atingă procentul de 1% din numărul total de maşini noi vândute în Regatul Unit.

×
Subiecte în articol: Dacia Logan
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close