Antena 3 CNN Economic Auto Bistriţa-Năsăud . Trei morţi şi 11 răniţi grav, în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR

Bistriţa-Năsăud . Trei morţi şi 11 răniţi grav, în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR

Bistriţa-Năsăud . Trei morţi şi 11 răniţi grav, în urma unui accident dintre un microbuz şi un TIR
Sursa foto: accident
15 Apr 2009   •   08:17



Accident foarte grav marţi noapte, pe DN 15, în Bistriţa-Năsăud. 23 de oameni care mergeau cu microbuzul acasă s-au trezit, într-o clipă, zdrobiţi, în maşină. Un TIR scăpat de sub control i-a spulberat pe şosea. Bilanţul: trei oameni au murit în urma accidentului. Unul e în stare critică. Încă 10 sunt internaţi în spital.

Accidentul a avut loc la miezul nopţii, în dreptul comunei Herina, din Bistrita- Năsăud. Un microbuz al unei firme car ducea angajaţii acasă a fost distrus de un TIR care a intrat pe contrasens.

Doi dintre pasagerii microbuzului au murit pe loc şi un al treilea a decedat la spital. 8 ambulanţe au venit de urgenţă să-i ducă la spital pe răniţi.

Şoferul tirului n-a păţit nimic. N-a putut să povestească ce s-a întâmplat, de ce n-a mai putut controla mastodontul. Poliţiştii spun că era în stare de şoc. Nici proprietarul TIR-ului nu-şi revine.

În urma accidentului circulaţia a fost blocat mai bine de două ore pe drumul care leaga Jud Bistriţa Năsăud de Târgu- Mures

Observator

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close