Antena 3 CNN Economic Auto BMW a lansat la New York X5 M şi X6 M, primele modele BMW X pregătite de M GmbH (FOTO)

BMW a lansat la New York X5 M şi X6 M, primele modele BMW X pregătite de M GmbH (FOTO)

BMW a lansat la New York X5 M şi X6 M, primele modele BMW X pregătite de M GmbH (FOTO)
Sursa foto: bmw x6 m
14 Apr 2009   •   16:23

BMW a lansat în premieră mondială, la Salonul Auto de la New York, BMW X5 M şi BMW X6 M, primele modele cu tracţiune integrală care oferă performanţe specifice clasei M.

Până la sfârşitul acestui an, cele două modele vor sosi şi în România.Ambele maşini sunt propulsate de un nou motor V8 ce furnizează 408 kW/555 CP la o turaţie de 6.000 rpm şi o capacitate cilindrică de 4.395 cmc.

Noul motor M TwinPower Turbo este primul propulsor din lume cu o galerie de evacuare comună pentru cele două rânduri de cilindri şi care dispune de tehnologia Twin Scroll Twin Turbo.



X5 M şi X6 M nu puteau duce lipsă de sistemul intelilgent de tracţiune integrală xDrive, dezvoltat de BMW, şi adaptat la caracteristicile specifice de putere şi performanţe ale modelelor din clasa M.

De asemenea, Dynamic Performance Control (Controlul Dinamic al Performanţelor) este disponibil standard la ambele modele. Prin interacţiunea cu suspensia M specială a maşinilor, inclusiv Adaptive Drive şi noua servodirecţie Servotronic, acest sistem combină stabilitatea unică şi calităţile de direcţie controlată cu precizie până la cel mai înalt nivel al dinamicii.



BMW X5 M şi BMW X6 M stabilesc noi standarde în acest segment al modelelor de înaltă performanţă în ceea ce priveşte acceleraţia, dinamica, comportamentul direcţiei, puterea de frânare şi eficienţa. Ambele modele accelerează până la 100 km/h, cu start de pe loc, în 4,7 secunde şi se remarcacă prin cuplul maxim de 680 Nm disponibil pe o plajă de turaţii cuprinsă între 1.500 şi 5.650 rpm.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close